Barion Pixel
Eredeti ajándékok minden alkalomra

Kerámia flip flop - egy pár játékautóban

RAKTÁRON
Katalógus szám 162140
Elérhetőség Raktáron
Ár ÁFA-val 12 500,00 Ft
Kérdezzen a termékről

Vásároljon többet  30 000,00 Ft  áron, és INGYENES kiszállítást kap.

benefit-img

Ingyenes szállítás 30000 HUF-tól

30000 HUF feletti rendelés esetén a szállítási költséget nem kell fizetni

benefit-img

Minden héten új ajándékok

Kínálatunkban minden héten találsz új ajándékokat

benefit-img

Szállítás 24 órán belül

A raktáron lévő árut 24 órán belül kiszállítjuk

benefit-img

Rendszeres promóciók

Rendszeresen kedvezményt biztosítunk Önnek a termékekből

Kerámia papucs – egy pár játékautóban


Szemet gyönyörködtető ajándék, amely megtáncoltatja otthonát

Bemutatjuk Önnek a Kerámia béka - Párt egy autóban , egy egyedi dekorációt, amely nemcsak szépséget, hanem egy csipetnyi humort és szeretetet is visz otthonába. Ez a témájú termék ideális ajándék a másiknak , barátainak vagy családtagjainak, és minden belső térben biztosan a figyelem középpontjába kerül.

Miért válassza a kerámia papucsunkat?

1. Kivételes dizájn : Kerámia papucsunk egy olyan műalkotás, amely ötvözi az eleganciát a vidám játékossággal. A játékban található béka részletes figurái a kézimunka kiváló minőségét és pontosságát igazolják. Minden részlet – az arcok mosolyától a játékautó apró részleteiig – gondosan kidolgozott.

2. Kapcsolódás a művészet és a természet között: A papucs a boldogság és az újjászületés szimbóluma. Ez a kerámia dekoráció nemcsak megszépíti otthonát, hanem pozitív energiát és harmóniát is visz bele. 

3. Tartósság és minőség: A legjobb minőségű kerámia anyagokból készült papucsaink ellenállnak a sérüléseknek és könnyen tisztíthatók. Tartós felületkezelésük garantálja, hogy a színek évek múlva sem fakulnak ki.

4. A tökéletes ajándék : Eredeti ajándékot keresel? Kerámia papucs – egy pár egy autóban ideális választás. Ez egy ajándék , amely azt mondja, hogy "szeretlek", és egyben mosolyog.

5. Univerzális felhasználás : Akár nappaliba, hálószobába, irodába vagy konyhába helyezi, ennek a dekorációnak mindenhol ugyanolyan varázslatos hatása lesz. Ideális polcnak, komódnak vagy asztal központi elemének.

Méretek: 13 x 10 x 9 cm
Anyaga: kerámia 
Gyártó
Katalógus szám 162140
EAN 5902663621408

Hasonló termékek