Barion Pixel
Eredeti ajándékok minden alkalomra

Kerámia panda pénztárca

Katalógus szám 145721
Elérhetőség Nincs raktáron
Ár ÁFA-val 4 900,00 Ft
Kérdezzen a termékről

Vásároljon többet  30 000,00 Ft  áron, és INGYENES kiszállítást kap.

benefit-img

Ingyenes szállítás 30000 HUF-tól

30000 HUF feletti rendelés esetén a szállítási költséget nem kell fizetni

benefit-img

Minden héten új ajándékok

Kínálatunkban minden héten találsz új ajándékokat

benefit-img

Szállítás 24 órán belül

A raktáron lévő árut 24 órán belül kiszállítjuk

benefit-img

Rendszeres promóciók

Rendszeresen kedvezményt biztosítunk Önnek a termékekből

Kerámia panda pénztárca

Elhozzuk Önnek a tökéletes megtakarítási lehetőséget a kis örömökre vagy a nagy álmokra. Bemutatjuk a kerámia panda készpénztárunkat. Ez a pénztárgép nemcsak praktikus és funkcionális, hanem hihetetlenül aranyos is - tökéletes kombináció mindazok számára, akik szeretnének egy szórakoztató és értelmes módot teremteni a pénz megtakarítására.Kerámia panda pénztárgépünk kiváló minőségű kerámiából készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a normál kopásnak való ellenállást. A 13 x 10,5 x 8 cm-es méretek biztosítják, hogy a pénzes dobozba rengeteg érme és bankjegy férjen el, ugyanakkor ne foglaljon felesleges helyet a polcon vagy a dohányzóasztalon. A pénzes doboz pénzkivételi nyílással van ellátva, így nem kell aggódnia, hogy elveszíti az imádnivaló pandát, amikor úgy dönt, hogy felhasználja a pénzt. A kerámia panda pénztárca tökéletes ajándék a gyerekeknek , hogy megtanulják a pénz értékét, de nagyszerű kiegészítője lehet azoknak a felnőtteknek is, akik egy különleges alkalomra szeretnének megtakarítani . Akáregy kis megtakarítás a cél egy vidám napra, akár egy nagy álom, például egy álomnyaralás, a kerámia panda pénztárca segít asikerhez vezető úton.

A kerámia panda pénztárgép előnyei:

1. Minőségi anyag: Kiváló minőségű kerámiából készült, amely hosszú élettartamot és kopásállóságot garantál.

2. Praktikus és aranyos: Nemcsak a pénz megtakarításában segít, hanem bájt és karaktert kölcsönöz, bárhol is helyezzük el.

3. Biztonságos pénzfelvételi nyílás: A biztonsági nyílásnak köszönhetően könnyen kiveheted a pénzt anélkül, hogy elveszítenéd szeretett pandádat.

4. Ideális méret: Méretei: 13 x 10,5 x 8 cm, így bőséges helyet biztosít a megtakarításhoz, de nem foglal túl sok helyet.

5. Nagyszerű ajándék: Ez a pénzes doboz tökéletes ajándék gyerekeknek, akik megtanulják a megtakarítás értékét, de felnőtteknek is, akik különleges alkalmakra szeretnének spórolni.


Tedd meg az első lépést az álmaid valóra váltásához még ma a kerámia panda pénzesdobozunkkal!

Gyártó
Katalógus szám 145721

Hasonló termékek