Barion Pixel
Eredeti ajándékok minden alkalomra

Kerámia béka - kutyával

RAKTÁRON
Katalógus szám 159191
Elérhetőség Raktáron
Ár ÁFA-val 10 100,00 Ft
Kérdezzen a termékről

Vásároljon többet  30 000,00 Ft  áron, és INGYENES kiszállítást kap.

benefit-img

Ingyenes szállítás 30000 HUF-tól

30000 HUF feletti rendelés esetén a szállítási költséget nem kell fizetni

benefit-img

Minden héten új ajándékok

Kínálatunkban minden héten találsz új ajándékokat

benefit-img

Szállítás 24 órán belül

A raktáron lévő árut 24 órán belül kiszállítjuk

benefit-img

Rendszeres promóciók

Rendszeresen kedvezményt biztosítunk Önnek a termékekből

Kerámia flip-flop - Kutyával


Bemutatunk Önnek egy kerámia békát kutyával - egy egyedi, vicces és tematikus ajándékot, amely garantáltan mosolyt csal minden kutyás és eredeti dekoráció szerelmese arcára .

Miért a kerámia papucs – kutyával a megfelelő választás az Ön számára?

1. Egyedi dizájn :  Ezt a kerámia papucsot kézzel készítették és díszítették, a legnagyobb odafigyeléssel a részletekre. A békafiú és kis négylábú barátja egyedi és elbűvölő képet alkotnak, amely minden látogatót lenyűgöz otthonában.

2. Kiváló minőségű anyag :  Kerámia papucsunk első osztályú kerámiából készül, amely tartósságáról és hosszú élettartamáról ismert. A színek tartósak és hosszú idő után sem fakulnak ki, ami biztosítja, hogy dekorációja hosszú évekig újszerű legyen.

3. Tökéletes ajándék kutyabarátoknak :  Tökéletes ajándékot keres egy barátjának vagy családtagjának, aki szereti a kutyákat? Ez a kerámia papucs kutyával pontosan az, amire szüksége van. Vicces és egyben szívszorító ajándék , amely minden állatbarátnak tetszeni fog.

4. Univerzális felhasználás:  Kerámia papucsunk ideális beltéri és kültéri használatra. Elhelyezheti a nappaliban, polcon, a kertben vagy a teraszon. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egy kis mókát és bájt varázsoljon bármilyen térbe.

5. Könnyű karbantartás:  Más dekorációkkal ellentétben a kerámia papucsunk nem igényel különleges karbantartást. Csak időnként törölje le egy nedves ruhával, és újra úgy fog ragyogni, mint az új. 

Méretek: 17 x 9 x 6 cm
Anyaga: kerámia
Gyártó
Katalógus szám 159191
EAN 5902663591916

Hasonló termékek